Preview Mode Links will not work in preview mode

Agilitypodden

May 22, 2024

Amanda och Fanny fortsätter att svara på lyssnarnas frågor. Borde inte vi följa FCI vad gäller storleksklasser nu när vi ska revidera våra regler? Hur utvärderar man tävling och träning för att kunna prioritera vad man ska träna på? Agilityvila, behövs det? Med mera!


May 14, 2024

Vi har bett våra följare på Instagram om deras frågor och vi fick en massa! Här svarar Fanny och Amanda på del ett av frågorna. Bland annat: Hur ska jag få hunden att ta det lugnt i agilityn? Vad är de största skillnaderna mellan klass 1 och 2? Hur får man hunden att öka farten i slalom?

 


May 9, 2024

Amanda och Fanny intervjuar Markus Lindgren som drabbades av plötsligt hjärtstopp 29 mars. En dryg månad senare är det klart att Markus kvalat till svenska landslaget och får representera Sverige på NM, EO och VM. Vi pratar om det som har hänt och hur resan tillbaka till startlinjen sett ut.

Lär dig...


Apr 24, 2024

Amanda och Fanny pratar om rivningar – speciellt om hur förarens rörelse kan vara en stor störning för hunden när den ska hoppa. Vi diskuterar hur man som handler kan hjälpa hunden, och hur man kan lägga upp träningen för att göra hunden mindre känslig.

Amandas instagramkonto där du kan se mer av hennes...


Apr 18, 2024

I det här specialavsnittet fick Birgitta sin önskan om att intervjua Fanny uppfylld. Vi pratar om allt från agilityhistoria till bandesign och framtidsplaner.